Man är gravid

En man är gravid och ska föda på min fördelsedag (3/7), det kan ju vara det mest knepiga för år 2008. Dock så kom det fram senare i intervjun att han tidigare varit en hon. Då är det kanske lite enklare för honom då han har en livmoder. Det var lite äckligt.

Läste för ett tag sedan om vad kändisarna döper sina barn och inte helt oväntat så har ju Tomas DiLeva döpt sin unge till Cosmo, hur många är chokade? Jag tror nog ingen vart det.

Näe nu väntar sängen för imorgon ska jag jobba igen.

C, en halv turk


Helgen

Min helg har spenderats i jobbets tecken. Jag har dock bara inte jobbat, jag har även fått vara på en personalfest och det var jättekul! Jag visste redan innan att mina nya kollegor skulle vara bra men inte så bra som det visade sig att de är! Vi var först på Megazone och spelade lite Lazerdome och sedan vart det tacobuffé med lite melodifestival i bakgrunden sen har jag tappat lite tidsbegrepp mellan ca 21 och 23 men jag vet att jag hade roligt. Sedan strax före tolv (då alla tagit sig ut från megazone) så begav det sig till Bishops där vi tillslut fann ett bord för att kunna socialisera oss lite mer. När klockan kröp lite närmare 02 så landade en del av oss helt plötsligt uppe på ålidhem för en efterfest. Dock så var den nog inte som vi hade tänkt oss så en del av oss åkte till jobbet för att inspektera korvköar medans jag åkte hem till min kära sambo och min lillebror.


Söndagen var dock inte lika trevlig när jag vaknade sådära vid 14 tiden och insåg att jag började jobba om 2 timmar fast mitt arbetspass på 5 timmar (inklusive 30 minuters rast) gick väldigt fort så jag var ju snart hemma igen. Dock så vi jag ge en eloge till mina två chefer som upenbarligen hade pallrat sig "tidigt" till jobbet för att inventera eller vad de nu än pysslade med.

C, en halv turk

Äntligen!!

Idag har jag tagit fram cykeln från källaren, det var helt underbart att få cykla imorse till skolan istället för att gå den lilla biten som tar ca 45 minuter. Dock så har jag en fundering till mitt underbara hjärta (helturken): När ska jag faktiskt få min nya cykel som du gav mig i födelsedagspresent i somras? Han har ju visat några gånger att jag kan få köpa en men oftast så drar snåltarmen åt när han visar cyklar för typ 6 000 kronor. Det är ju mer än en månadshyra för oss juh!!

Nu ska jag invänta på att den turkiska maffiaserien ska sluta så jag sen får se Gordon's Kitchen Nightmares på 5:an, han är ju helt underbar!!

C, en halv turk

Jag HATAR detta väder!!!

Jag hatar slask, jag hatar snö, jag hatar kyla, jag hatar kalla vindar, jag hatar vattenpölar ja jag hatar allt väder som inte innehåller massa plusgrader och sol!! Jag undrar ibland varför det blev Norra Sverige, i Norra delen av Europa väldigt långt norr om ekvatorn? Varför inte Karibien eller något annat land med mer sol och mindre slaskhelvete?

Sen måste jag köpa ett par vettiga skor för detta jädrans väder. Givetvis så funkar inte gympaskorna i all evighet (även om jag skulle vilja det) så jag måste nog inse att jag är fast i detta väder-träsk för evigt.

Sen har det blivit något fel med min blogg så allt jag skriver är kursivt, jag ber om ursäkt. Som om jag inte haft nog med vädret idag så hände detta...

C, en halv turk

Jag blev lite less på den förra...

...så nu har jag bytt till en ny "sida"... får se hur länge det varar.

C, en halv turk

Det var då på tiden

Äntligen har jag hittat en bra startsida! Givetvis så finns det ju vissa få utvalda men man blir ju ganska fort less på dem tycker jag...så min kära vän Å tipsade mig om senna superbraiga sida och nu har jag fixat och trixat lite så den är superbra. Jag gissar på att ni också vill veta vad sidan heter och det ska jag givetvis delge er: www.superstart.se Den har verkligen A L L T som man behöver när man startar upp...väder, nyheter från olika tidningar, favotirlänkar, sökmotorer m.m.

C, en halv turk

En helt vanlig tisdag?

Dethära med vanliga dagar verkar sakta men säkert kanske komma tillbaka efter mina maratonveckor med plugg och allt annat. Dagen spenderades i Bt-huset där vi gjorde klart vårat grupparbete så vi får vara lediga imorgon (Yippie!!) sen vart det hemfärd, Tack fran0009. Sen spenderades några minuter av min arga och bittra sida på El-Gigantens serviceinlämning där killarna inte har koll på vars våran dator befinner sig men ville välvilligt (efter att jag understrukigt att jag aldrig mer kommer att handla på El-Giganten) låna ut en dator så jag kan vara mer som en människa. Sen kom vi hem, åt middag sen somnade jag 45 minuter framför tvn och sen vart det turkiskt pengar program där vi hejar på några utvalda och nu väntar Gibbs med NCIS.

Söv gött allihoppa och en stor kram till min kära vän J.

C, en halv turk

RSS 2.0