Im still alive...

Jag har inte dött som vissa av er nästan tror, jag har bara en dator på lagning. Jag har nästan blivit frisk från min långvariga mystiska sjukdom och jag har fullt upp på alla plan just nu. Omtentamen i juridik på lördag, arbete i veckan, styrelsemöte, pluggning och uppdrag är några saker som sysselsätter mig här i dagarna. Förhoppningsvis så kommer vi att få tillbaka våran dator i veckan så då blir uppdateringarna mer dagliga och normala.



Tack syster för att jag får låna din dator ett tag.´



C, en halv turk


Snart så

Efter närmare 2 veckors konstant hostande, snuvande och förbannelse så verkar jag ha fått en relativt bra natts sömn (4 timmar) och jag ska idag till skolan. Ska vara där i 8 timmar så jag hoppas att jag är sådär urslut när jag kommer hem att jag somnar direkt efter middagen och sover konstant, utan hostningar och kräkningar,hela natten.

Men då kommer jag ju att missa supermatchen ikväll mot Rögle... Hur gör djur nu igen?

C, en halv turk

Stoltaste storasystern i världen

Min underbara lillasyster R har gjort sina val för gymnasiet till hösten och hon har valt Ledarskap och Organisation med inriktning på beteendeveteskapligt område som första val och det är detsamma som jag läser nu på universitetet (personalvetare). Jag är så stolt och glad över att hon gjort sina val på ett sådant vuxet sätt!

Sen får jag ju se vad framtiden visar min lillebror för gymnasieval men jag vet att jag kommer att bli stolt över honom också!

Älskar er, ni betyder så mycket för mig!!

C, en halv turk

RSS 2.0